Kontakt alternative terapeuter

Forsiden
Sygdomme og symptomer
Alternativ behandlingsformer
Vitaminer og mineraler
Mad og sundhed
Graviditet og fødsel
Hvem er BioNordic
Spørg naturterapeuterne
Alternativ Netshop
Telfeonguiden
Kontakt BioNordic
  Her på siden har du mulighed for at rette direkte henvendelse til forskellige "eksperter". Bionordic har samlet en række terapeuter med forskellig alternativ baggrund og praktisk erfaring, som kan besvare dine spørgsmål.

  1. Akupunktur og heilpraktik

  Claus Ingvardsen er uddannet heilpraktiker og akupunktør. Han har Naturmedicinsk klinik på Jernbanegade i Ålborg. Arbejder primært med irisanalyse, akupunktur, homøopati samt ernæringsvejledning. Han holder foredrag om homøopati, irisanalyse (fysisk og psykisk),menneskekundskab og chakra mediciner.

  E-mailadresse: heilpraktik@mail1.stofanet.dk

  2. Heilpraktik

  Mads Wedel Ibsen er uddannet heilpraktiker. Han har egen klinik i Sønderborg, hvor han blandt andet arbejder med irisanalyse, mørkefelt mikroskopi af blod, øreakupunktur, neuralterapi, zoneterapi, homøopati og massage. Holder foredrag om bl.a. heilpraktik, kost- og ernæring, personlig udvikling samt sundhedspolitiske emner; herunder kontroversielle emner som vaccinationer, økologi og gensplejsning. Han er aktiv i borgerrettighedsbevægelsen MayDay.

  E-mailadresse: mads@heilpraktikeren.dk

  3. Biopati og zoneterapi

  Gitte Damgård er uddannet FDZ-zoneterapeut og biopat. Hun har alternativ klinik i Allerød (Bloustrød) Derudover har hun deltaget i kurser i healing og øreakupunktur.

  E-mailadresse: Gitte@biozone.dk

  4. Kinesiologi og zoneterapi

  Schanne Giselle Hansen er uddannet kinesiolog og zoneteraput. Har gennemgået kurser inden for bl.a. ernæring, biopati, psykologi, øreakupunktur, irisanalyse mm. Hun har egen klinik på Amager. Se også hjemmesiden www.klinik-giselle.dk

  E-mailadresse: schanne@wanadoo.dk

  5. Zoneterapi

  Bent Ruthmann er uddannet zoneterapeut. Han er bestyrrelsesmedlem af FDZ. Bent Ruthmann har klinik i Hårlev.

  E-mailadresse: brz@post9.tele.dk

  6. Bachs blomstermedicn og zoneterapi

  Susanne Løfgren er daglig leder af Center for Alternative Sundhedsuddannelser og har uddannet zoneterapeuter siden 1990. Koordinator for Bachterapeutuddannelsen i Danmark og Norge, og underviser i Bachs blomsterremedier. Uddannet Zoneterapeut og Bachterapeut.

  E-mailadresse: mail@casu.dk

  7. Phytoterapi, zoneterapi og biopati

  Birgith Broberg er formand for Foreningen for Praktiserende Phytoterapeuter. Hun er uddannet zoneterapeut, biopat og phytoterapeut. Hun underviser på biopat- og urteskolen.

  E-mailadresse: Birgith@tdcadsl.dk

TIL TOPPEN

Bionordic skal oplyse, at virkninger af råd og behandlingsformer, relateret til specifikke lidelser, ikke er dokumenteret. De oplysninger som findes her på siden har til formål at skabe velvære. De er ikke tænkt som erstatning af lægeordineret medicin og behandling. Anvendelse af oplysninger på siden bør ske i samråd med læge. Bionordic kan på ingen måde drages til ansvar for brugen af de oplysninger som findes her på siden.


© Copyright 2000 BioNordic® - All rights reserved