Til forsiden

INDHOLD

Sygdomme og symptomer
Alternative behandlingsformer
Vitaminer og mineraler
Mad og sundhed
Graviditet og fødsel
Hvem er BioNordic?
Spørg naturterapeuterne
Alternativ Netshop
Telefonguiden
Kontakt BioNordic

SØG I BIONORDIC

TILMELD NYHEDSBREVET
 
GLUCOSAMIN SULFAT - CHONDROITIN - MSM

Sundhedsstyrrelsen forbyder pr. 6/8-03 salg af GLUCOSAMIN SULFAT indtil videre!!!

GLUCOSAMIN SULFAT

Nye effektive midler mod gigt - Køb dem her!

Glucosamin anvendes til vedligeholde af bruskvævet i forbindelse med slidgigt og andre gigtformer.

Glucosamin, og de mange stoffer, der afledes af glucosamin i kroppen, indgår som central byggesten i bl.a. ledbrusken. Derfor er det godt til GIGT.

På det seneste har der været en større og større interesse for produkter som Glucosamin, Chondroitin og MSM. Denne interesse skyldes helt sikkert at mange har oplevet meget positive erfaringer med disse tilskud, som det danske sundhedsbureaukrati har forbudt til indtagelse.
Grunden til de er blevet forbudt til indtagelse er fordi sundhedsstyrelsen er i vildrede om stofferne skal klassificeres som kosttilskud, medicin eller naturmedicin!!

En ny undersøgelse bekræfter nu at glucosamin har gavnlige effekter på slidte led og at denne effekt holder sig mindst 3 år!
Et hold forskere fra Karls Universitet, Prag i Tjekkiet har gennem tre år fulgt to grupper på hver 101 patienter med moderat slidgigt i knæet. Den ene gruppe fik et tilskud af 1500 mg glucosamin-sulfat (en gang dagligt) og den anden fik et lignende produkt, men uden det aktive stof.

Ved hjælp af røntgenbilleder kunne man konstatere at den gennemsnitlige tykkelse af bruskvævet i knæet blev bevaret eller øgedes hos den gruppe der fik glukosamin, mens der skete en nedbrydning af brusken hos patienterne der fik "snydeproduktet". For de patienter der fuldførte undersøgelsen var forskellen på 0,35 mm efter de 3 år.

VARENUMMER B129 - PRIS 86,00 FOR 50 G PULVER.
VARENUMMER B129B - PRIS 399 KR FOR 250 G

Daglig dosis: 1-1½ g morgen og aften.
[Bestil ved at Klikke her]

Bestiller du mindst 2 dåser, leveres Glucosamin uden porto og gebyr.
Bestiller du under 2 dåser gælder vores almindelige betingelser.

MSM - METHYL-SULFONYL-MELHAN

Når du bruger Glucosamin kan du også bruge MSM.
MSM (methyl-sulfonyl-melhan) er organisk svovl - den slags kroppen kan optage og udnytte. Svovl er det fjerde vigtigste mineral i kroppen, målt efter vægt. Det findes i alle celler, i alle dyr og planter. Forskerne har fundet ud af, at man ved at opvarme dimethyl sulfoxid (DMSO) får det til at krystallisere, hvorved man isolerer 99,9% af den gavnlige bestanddel MSM.

MSM anvendes foruden ved slidgigt også ved leddegigt (artritis), der er karakteriseret af smerter, stivhed, hævelser og nedsat bevægelighed.

Man mener, virkningen skyldes MSMs evne til at få skadelige substanser til at flyde ud af cellerne, samtidig med at det tillader næringssubstanser at komme ind. Herved forhindres det, at der opstår et ekstra tryk i cellerne, som fører til inflammationstilstande og dermed smerter. Samtidig har stoffet vist sig at genoprette fleksibiliteten i cellevæggenes proteinlag, således at væske lettere trænger gennem vævet. Det blødgør vævet, udligner tryktilstande og virker dermed smertelindrende.

VARENUMMER B128 - PRIS 180,00 FOR 200 G LIGNISUL MSM PULVER
Daglig dosis: 2-3 g morgen og aften.
[Bestil ved at Klikke her]

CHONDROITIN COMPLEX

Glucosamin og Chondroitin sulfat danner tilsammen et godt par, som modvirker slidgigt, henholdsvis udbedrer beskadiget brusk og tilmed formindsker risikoen for betændelse i de ramte led. Der er ikke rapporteret om bivirkninger.

Chondroitin sulfat sørger for, at der oplagres tilstrækkeligt vand i brusken, således at denne ikke mister sine svampeagtige støddæmperegenskaber. Desuden bremser stoffet "brusknedbrydende" enzymer og understøtter dermed virkningen af stoffet.

Chondroitin sulfat udvindes af bruskkilder (kalve- og hajbrusk) og anvendes som et kosttilskud i udlandet. Bruges den rå eller urensede chondroitin sulfat, er optagelsen minimal. Derfor er ren Chondroitin sulfat med en optagelsesrate på op til 90% ved oral indtagelse nødvendig for at nå resultater.

For at heles og reparere sig selv må kroppen tilføres ernæring, noget der er almindeligt anerkendt, men i vidt omfang forsømmes. Chondroitin sulfat synes at være meget vigtig for at holde leddene sunde på grund af dets unikke evne til såkaldt chondroprotektion (bevarelse eller stimulering af reparationsfunktionen i bruskcellerne).

VARENUMMER B130 - PRIS 157,00 FOR 50 G
Daglig dosis: 1-1½ g morgen og aften.
[Bestil ved at Klikke her]

Bionordic kan på ingen måde drages til ansvar direkte eller indirekte for nogen handling, skade eller gene som følge af brug af de råd og oplysninger, der er tilgængelige på www.bionordic.dk.

Alle oplysninger og råd bringes som forfatteren har ønsket det, og der gives ingen garanti for indholdets korrekthed. Bionordic har copyright på alle tekster der findes på siden. Gengivelse og kopiering er forbudt.


© Copyright 2000 BioNordic® - All rights reserved